Горещи новини

Наклонената лампа в Разлог застрашава преминаващи в градския парк

-15:45-Razloginfo.com

Член на най-голямата разложка фейсбук група Да думаме на разложчи, фногооооо!  алармира за лампа в градския парк на Разлог, която, видно от снимките, е наподобяваща наклонената кула в Пиза, но едва ли има шанс да се превърна в част от световното културно наследство. В този си вид тя застрашава преминаващите в централния парк на града.

Освен, че е изкривена злощастната лампа е и с липсващи плафон и крушка. Явно за нея няма кой да се погрижи.
Вече месец, след като сигнализиращият е предал , чрез служител в общината, падналият плафон – резултат няма.
Вижте какво написа самият той:
Тая лампа е на входа на парка до Турската баня (етноресторант Мехомия) и стои така изкривена, без крушка, без плафон вече почти месец. Преди почти толкова време предадох плафона през един мой приятел в общината понеже го намерих паднал на земята и имах надеждата, че някой ще дойде да я оправи. Както се вижда от снимката правена преди малко резултат няма. Сигурен съм, че някой отруден общински служител ще прочете това и ще прати некой Балък да види защо, какво и как. Другото е да чакаме да падне върху някоя майка с количка и да гледаме репортаж по ТВ.



Ще кажете някаква си лампа?! Ами щом за такова дребно нещо няма кой да се размърда навреме, какво да очакваме за по-сериозни неща?

Posted by Kalin Gutcev on Tuesday, June 29, 2021

Posted by Kalin Gutcev on Tuesday, June 29, 2021

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!