Горещи новини

Най-скъпото Peugeot вече се продава у нас – ето колко струва

-13:12-Razloginfo.com

В края на февруари тази година Peugeot представи обновеното 508 с агресивен стайлинг и няколко основни промени в сравнение със своя предшественик. Стилното комби и елегантния лифтбек пристигат с изцяло нова предница с новата емблема на и решетка подобна на тази при 308 с 3D дизайн. Светлините са получили новата версия на така наречените „тигрови нокти“, докато фаровете са по-тънки с четири елемента в тях и вертикални дневни светлини с три индивидуални ленти. Стандартно всички модели получават LED матрични светлини.Бронята също е променена в долната част, а при най-мощния PSE модел се отличава с черни елементи около решетката и друга структура, както и допълнителни спойлери в страничната част. Подобни елементи са добавени на праговете, както и на задната броня, която е получила дифузьор с два накрайника на ауспуха от двете страни. Между стоповете вече откриваме надпис Peugeot, който заменя празното пространство при предходния модел.

У нас 508 се предлага с 1.2-литров бензинов двигател със 130 конски сили и автоматична трансмисия с осем предавки. Тук цената започва от 77 469 лева в ниво на оборудване Allure и достига до 81 025 лева при GT варианта. Наличен е 1.5-литров дизелов двигател с идентични параметри и цена от 80 728 лева за Allure модификацията и 84 284 лева за GT Версията.

Останалите три варианта са хибридни, като първите два разчитат на 1.2-литров бензинов двигател и един електромотор с мощност от 180к.с. или 225к.с.. При тях цената започва от 97 620 лева или 101 472 лева за Allure модификация и 101 176 или 105 028 лева за GT оборудване.

Черешката на тортата е модификацията PSE, която разполага с 360 конски сили и комбинира 1.6-литров двигател с 200 конски сили, заедно с електромотор в предната част със 110 конски сили и втори електромотор със 113 конски сили монтиран върху задната ос. Тук батерията е с капацитет от 7.4кВ, двойно по-голяма от тази при другите два хибрида и се зарежда в рамките на 100 минути. Цената тук е 138 514 лева.

Най-скъпото Peugeot вече се продава у нас – ето колко струва - 5

Всички тези цени се отнасят за лифтбек модификацията, докато комбито се отличава с около 2 до 3 хиляди лева по-висока цена в зависимост от модификацията. Всички цени може да видите в таблицата отдолу.

Най-скъпото Peugeot вече се продава у нас – ето колко струва - 6

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!