Горещи новини

Най-добрите в BG X Enduro Championship си дадоха среща в Банско през уикенда

-14:05-Razloginfo.com
Най-добрите състезатели от българския екстремен ендуро шампионат BG X Enduro Championship си дадоха среща в Банско през уикенда.
В продължение на два дни 165 картотекирани мотористи се съревноваваха по перфектно подготвените трасета на Three Mountains Hard Enduro. Домакини и организатори на най-авторитетния старт и най-голямо състезание от шампионата в календара за 2021 год. бяха Мото Дружина Банско и Община Банско.В Три планини Hard Enduro мериха сили състезатели в класове експерт/сеньор,стандарт, жени, джуниър. Те караха по 75-километрови трасета по горски и полски терени в Пирин, Рила и Родопите с разнообразен профил и условия, изискващи майсторство, сила и издържливост. Най-атрактивни за публиката бяха демонстрациите на умения на Ендуро крос трасето в бившата казарма в Банско.
Три планини Hard Enduro е едно от най-големите спортни събития в Банско, в които съорганизатор е Община Банско.
Наблюдатели и специалисти от Българската федерация по мотоциклетизъм, съдийският състав и мотористите дадоха най-висока оценка за организацията и провеждането на състезанието.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!