Горещи новини

Над 60 спортни автомобила пристигат в Банско

-10:12-Razloginfo.com

На 26 април 2024 г. в Банско ще се проведе премиум автомобилно събитие, което ще събере над 60 спортни автомобила и техните собственици. Пролетното издание на Премиум Рали София – Свети Влас и гръцкият им партньор Speedsector са подготвили вълнуващи преживявания за почитателите на луксозните автомобили.Гостите на събитието ще имат възможност да видят някои от най-известните марки и модели спортни автомобили, включително Ferrari, Lamborghini, различни модификации на Porsche 911, Mercedes-Benz, BMW и много други. Това ще бъде шанс за ентусиастите да видят тези невероятни машини отблизо и да научат повече за тях от собствениците им.

Специалистите от 7CARS ще бъдат част от събитието, за да предоставят професионална консултация на гостите, които търсят следващия си автомобил. Те ще бъдат на разположение, за да отговорят на всякакви въпроси и да помогнат при избора на перфектния автомобил. Партньорите на събитието Maserati – Auto Italia ще представят своите расови автомобили с възможност за тест драйв, за да се изпита емоцията от шофирането им. Гостите ще могат да видят първия електрически SUV на Maserati Grecale Folgore, който сега пристига на българска територия.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!