Горещи новини

Над 60% от българите искат да продължат работа от дома си

-9:52-Razloginfo.com

Повечето българи искат да продължат работа от дома си, показва проучване на една от големите кариерни платформи. Според него голям процент от хората дори биха потърсили нова работа, ако ги принудят да се върнат в офиса. Проучването е направено сред 1207 български служители и 502 работодатели. 58% от хората искат да работят предимно от вкъщи между 3 и 5 дни, а 64% от анкетираните искат да продължат работата си от вкъщи.Причините за това са, че така могат да бъдат със своето семейство и да са по-продуктивни. Други смятат, че така могат да поемат допълнителни ангажимент като втора работа например.

Резултатите показват още, че 39% от служителите биха си потърсили нова работа, ако работодателите им поискат да се върнат обратно в офиса. Над 60% са категорични, че не биха работили от офиса. Все пак около 30% биха се върнали обратно там, но само ако нямат друг избор.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!