Горещи новини

Над 37 хиляди поръчки за електрическия „джип“ с 600 км. пробег и доживотна гаранция

| 15:59

Това е първият електрически модел на китайската компания Evergrande New Energy Vehicle Group, който се предлага с пробег от 600 километра с едно зареждане, доживотна гаранция, безплатна зарядна станция и още куп други екстри. Поръчките на кросоувъра вече започнаха в Китай, а от компанията твърдят, че вече са получили над 37 хиляди предварителния заявки.След депозит от около 140 евро, всеки желаещ може да запази предварително кросоувъра, преди началото на първите доставки в началото на месец октомври. От компанията планират да произведат 10 хиляди броя, които да бъдат при своите собственици до края на месец март 2023 година. Всеки който се откаже от предварителната си поръчка може да получи обезщетение в рамките на 15 дни преди доставката на автомобила.

Evergrande има планове да направи един милион електрически автомобила до края на 2025 година, но към момента изпитва някои финансови затруднения. През 2019 година изпълнителният директор на компанията заяви, че иска тя да стане най-голямата и силна компания за електромобили в следващите 3 до 5 години.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!