Горещи новини

Навръх Великден Лилия Семкова получи българско гражданство

-13:50-Razloginfo.com

Лилия Семкова получи мечтаните си български паспорт и лична карта навръх най-големия християнски празник – Възкресение Христово. След повече от пет години чакане, бесарабският славей се радва на новия си статут на български гражданин.В четвъртия сезон на риалити формата „Фермата“, Лилия сподели пред всички зрители, че е мечтала да получи документите, но тромавата процедура се проточила много време. Сега, след продължителен процес на изчакване и изпълнение на необходимите изисквания, тя може да се наслаждава на своята „нова идентичност“.

„Изключително щастлива съм и не мога да скрия вълнението си! След толкова време аз вече съм българка не само в сърцето и душата си, но и по документи. Това се случва в Страстната седмица, преди Великден, което смятам, че е много добър знак!“, сподели талантливата изпълнителка.

Лилия Семкова вече работи усилено върху първия си самостоятелен албум. Певицата скоро заминава за Северна Македония, където да запише две песни, а на 1 юни ще се включи и в интернационалния фестивал „Прилеп Фест“.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!