Горещи новини

Наблюдавайте мъжа! Има три неща, които издават, че той прави невероятен секс

-13:09-Razloginfo.com

Ако някой е привлякъл вниманието ви с харизма и поведение, но вие се чудите как би се представил в леглото, има някои издайнически признака, които могат да ви помогнат да разберете това.

Руският сексолог и психолог Антон Орлов е категоричен, че има три неща, които могат да ни подскажат колко добър може да бъде един мъж в леглото. Достатъчно е само да наблюдавате мъжа насреща си внимателно. Само по начина, по който прави тези три неща, ще разберете на какви сексуални ласки е способен да дари партньорката си той“, уверява сексологът.

Контрол над тялото

Според Орлов първият белег, по който можем да предположим за сексуалните му способности, е начинът, по който движи тялото си. Мъжът с добре отмерена и плавна походка, с премерени движения на тялото, със сигурност влага старание по време на сексуалната игра, категоричен е експертът. Същото се отнася и до танцуването. Ако той танцува освободено, пластичен е и влага страст, то със сигурност такъв ще е и в секса, отбелязва Орлов.Начинът, по който докосва

Психологът смята, че начинът, по който мъжът докосва половинката си, също може да ни разкрие много за неговия сексуален характер. Затова наострете сетива и обърнете внимание дали той ви докосва нежно и деликатно, или прегръдките и допира му с вас са по-грубовати и небрежни. Каквото отношение влага в тези моменти, същото ще вложи и в секса.

Начинът, по който шофира

Сексологът предлага и друг начин, по който може да ни подскаже що за поведение в леглото има мъжът насреща ни. За целта е достатъчно да наблюдавате начинът, по който той шофира. „Има силна връзка между стила на шофиране и сексуалния темперамент на един мъж. Ако той става агресивен зад волана, то най-вероятно е такъв и в леглото. Запазва ли спокойствие, докато шофира, то бъдете сигурни, че контролира себе си и в секса“, категоричен е сексологът и психолог Антон Орлов.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!