Горещи новини

Мъск се подигра на Путин: Ако те е страх да се биеш с мен, ще се бия с лявата си ръка

| 22:27
Милиардерът Илон Мъск не остана длъжен на чеченския лидер Рамзан Кадиров по отношение на предизвикателството си към руския президент Владимир Путин. Мъск реагира с подигравка на казаното от Кадиров.

„Благодаря за предложението, но такова отлично обучение би ми дало твърде голямо предимство. Ако го е страх да се бие, ще се съглася да използвам само лявата си ръка и дори не съм левичар“, написа Мъск в профила си в Twitter.

Милиардерът призова Путин на дуел, а залогът да е Украйна. Припомняме, че отново с публикация в Twitter главният изпълнителен директор на Tesla и SpaceX отправи личен призив към Путин.

Тъй като Путин няма личен акаунт в „Туитър“, Мъск поиска потвърждение от официалния „Туитър“ акаунт на президента на Русия – @KremlinRussia_E.

„Съгласни ли сте с тази битка?“, пита Мъск.

Кадиров веднага реагира в социалните мрежи, съветвайки Мъск да не се „отваря“, защото с Путин били различна категория.

Мъск промени името си в Twitter на „Елона Мъск“, след като предизвикателството му да се бори с руския президент Владимир Путин привлече вниманието на Рамзан Кадиров, лидера на Чеченската република. Кадиров го нарича така в пост подигравателно.

Илон Мъск е най-богатият човек в света. Той застана на страната на Украйна и предостави на жителите в страната интернет връзка чрез сателит.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!