Горещи новини

Мъж уби 6-годишно момче от мюсюлманско семейство в Чикаго

-10:25-Razloginfo.com

Шестгодишно момченце беше убито, а 32-годишната му майка е в тежко състояние след нападение, основано на религиозни различия. Те са палестинци, а жената е дошла в САЩ преди 12 години с надеждата да потърси спасение. Малкият Уадеа е роден в Щатите.Трагедията се разиграва в Плейнфийлд, едно от южните предградия на Чикаго, където майката и детето са нападнати от хазяина си, защото са мюсюлмани. 71-годишният Джоузеф М. Чуба е намушкал детето с нож 26 пъти, а 32-годишната му майка е с 12 прободни рани.

Според това, което майката е споделила, хазяинът ѝ е почукал на вратата, след това се опитал да я удуши, заявявайки: „Вие, мюсюлманите, трябва да умрете“ и я намушква с нож. Успява да се обади на спешна помощ, но момченцето е убито.

Джоузеф Чуба е с три обвинения – убийство първа степен, опит за убийство първа степен и извършване на престъпление от омраза.

Източник: cross.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!