Горещи новини

Мъж счупи рекорд, след като посети 67 кръчми за 24 часа

| 9:13

Англичанин счупи световен рекорд на Гинес, като изпи питие в 67 различни кръчми за период от 24 часа.22-годишният Нейтън Кримп счупи рекорда за най-много посетени пъбове за 24 часа (индивидуално) и в крайна сметка посети 67 пъба в района на Брайтън, Англия, в рамките на около 17 часа.

Кримп, който беше придружен от двама приятели, имаше за цел да победи рекорда от 56 кръчми, който беше поставен от Гарет Мърфи в продължение на 10 часа в Кардиф, Уелс, по-рано тази година.

„Това беше най-трудното нещо, което някога съм правил. Напълно го подцених и не мислих, че ще е толкова трудно наистина“, каза Кримп пред местно издание.

„Планът беше да се опитам да бъда трезвен за първите 25 кръчми, но се напих още на 15-а кръчма. Опитах и да смесвам питиетата и поръчвах винаги алкохол в едната чаша и безалкохолно в другата чаша“, каза той.

Правилата на Гинес изискват Кримп да пие по едно питие във всяка кръчма и да събира доказателства, включително разписки и подписи на свидетели.

„Най-трудната част беше постоянното ходене до тоалетната, което отнемаше по-голямата част от времето“, каза Кримп.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!