Горещи новини

Мъж смаза от бой, ограби и изхвърли от дома си жена

-19:52-Razloginfo.com

След побоя и кражбата жената останала полугола и боса във входа на блока, без пари, телефон, ключове и документи27-годишен подлъга жена в дома си, след което я преби, ограби и изхвърли от апартамента си в София полугола, съобщава прокуратурата.

Двамата се запознали в столично заведение през месец май 2022 г., а на 25-и същия месец В.Б. поканил пострадалата в дома си. Около 16.30 ч. тя отишла в апартамента му и започнали да обсъждат общи въпроси. Впоследствие обаче мъжът станал агресивен и се нахвърлил върху нея с думите „искам кеш“. Б.В. започнал да я скубе и да я блъска в бюрото пред нея, докато тя стои на стол. Нападателят взел мобилния й телефон и две връзки с ключове.

Това обаче не било достатъчно за Б.В. и затова той издърпал и събул късите панталонки на пострадалата, като от тях взел портмонето й с пари и документи. Тя се опитала да си ги вземе обратно, но той продължил да я скубе и я избутал до входната врата. Б.В. изхвърлил пострадалата в коридора и заключил вратата. Жената останала без пари, телефон, ключове, документи, полугола и боса сама във входа на жилищния блок. Междувременно минал съсед, който й дал дрехи и се обадил на тел. 112. В разговор между него и пострадалата, станало ясно, че истинското име на Б.В. не е това, което тя знае.

27-годишният мъж е привлечен като обвиняем за извършен грабеж при условията на опасен рецидив, тъй като към момента на деянието е бил осъждан трикратно.

Предстои Софийски градски съд да насрочи разпоредително заседание по делото.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!