Горещи новини

Мъж преживя неочакван кошмар! Падна и цяла нощ стоя заклещен в тръба

| 11:25

Снимка: Архив, илюстративна
Пловдивчанин, който се прибирал към дома си снощи, пропаднал в пластмасова тръба, оставена за отводняване. Инцидентът е станал близо до стадиона в кв. Коматево, съобщиха за „Марица“ от пожарната служба.Човекът е бил заклещен повече от 11 часа в тясното и дълго пространство, с вдигнати нагоре ръце. Правил е опити да излезе сам, но тъй като тръбата е тясна, дълга и гладка, не успял. Не е имало и кой да му окаже помощ, тъй като мястото е отдалечено от жилищните постройки.

Ранобудна пловдивчанка, която тази сутрин разхождала кучето си, чула виковете му и веднага позвънила за помощ.

В акцията по спасяването се включили два екипа огнеборци, екип на Спешна помощ и ВиК. Безценна е била помощта на съобразителен и отговорен жител на кв. Коматево, който пристигнал с багера си и разкопал пространството около тръбата, за да помогне на огнеборците.

Тръбата била прерязана, спасителите направили гръдна връзка и извадили заклещения мъж. Медиците установили, че по човека има само леки охлузвания.

Мъжът изказал горещи благодарности на оперативния дежурен по град- гл.инспектор Веселин Брадистилов, огнеборците от Втора служба: Атанас Апостолов, Марин Ташев, Николай Малинов и Георги Петров и на колегите им от сектор СОД- Димитър Тренчев, Николай Димов, Георги Диманов и Красимир Добранов.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!