Горещи новини

Мъж ограби бензиностанция заради неизплатен кредит

| 17:21

Полицаи от управлението в Тополовград и колегите им от ОДМВР -Хасково задържаха 33 –годишен извършител на грабеж, информират от МВР.Криминалистите започнали работа по случая на 12 март след сигнал за нахлул в бензиностанция маскиран мъж, докато служителката отчитала дневния оборот. По думите й той опрял пистолет в главата й и взел сума от над 1500 лева. След като завързал ръцете й, задигнал мобилния й телефон, пет кутии цигари и избягал. Минути след като успяла да се освободи, служителката се обадила за помощ и дала описание на извършителя.

В хода на работата по случая е осъществена координация между служители на ГДНП, ОДМВР-Хасково и ОДМВР-Велико Търново. Под ръководството на наблюдаващия прокурор вчера заподозреният за грабежа бил задържан в района на с. Патреш, област Велико Търново. Пред разследващите той признал за грабежа и разказал подробно за действията си. Като мотив посочил, че имал да изплаща кредит от предишен период.

В хода на процесуално-следствените действия е намерен и пистолетът, който се оказал бутафорен, но на вид истински.

Мъжът е задържан за срок от 72 часа, като му е повдигнато обвинение. Предвижда се наказание лишаване от свобода от 3 до 10 години. Предстои да бъде внесено искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Работата по случая продължава.

Източник: nakratko.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!