Горещи новини

Мъж загина, а бебе е в болница след челен удар между две коли

-8:58-Razloginfo.com

19-годишен шофьор от гр. Белово се удари челно снощи в лека кола, управлявана от 28-годишна жена от село Ковачево. Катастрофата стана на пътя Пазарджик-Белово, в района до село Лозен. От удара почива единият спътник на 19-годишния – мъж на 29 години от неговото село.В болница са транспортирани 19-годишният шофьор и другият спътник, който е на 15 години. Момчето е в тежко състояние, то е било до шофьора. Пътниците от другата кола – 47-годишна жена, 12-годишно момче и бебе на 1 година и 10 месеца, всичките от село Ковачево, също са в болница.

Пробите за употреба на алкохол и наркотици на двамата шофьори са отрицателни. Взети са им и кръвни проби. На мястото е извършен оглед от дежурна група на РУ Септември, уведомен е дежурен прокурор от Окръжна прокуратура Пазарджик. 19-годишният шофьор е задържан и е под полицейска охрана в МБАЛ Пазарджик.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!