Горещи новини

Мъж е в реанимация след скандал с колега и чудовищна гавра

-18:28-Razloginfo.com

Шокираща жестокост в производствено предприятие. 31-годишен мъж е в реанимация в областната болница в Ямбол след брутална гавра в производството на компанията „Язаки” в града, съобщава Нова тв.„Възмутени сме. Не знам как може да стане такова нещо? И то е направено от хора. Много вулгарно и много грубо е бутал пистолет от компресор със сгъстен въздух в ануса на брат ми”, разказа близнака на пострадалия.

„Синът ми не е конфликтен. Винаги търси консенсус. Не знам как се е стигнало до този конфликт. Синът ми е в много тежко състояние”, твърди бащата на младия мъж.

„Състоянието на младия мъж, на когото беше направена по спешност операция се стабилизира. Но пациентът все още е в реанимация с опасност за живота. Нараняванията, които е получил, могат да оставят трайни увреждания“, подчерта зам.-директорът на болницата в Ямбол доктор Валентин Вълчев.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!