Горещи новини

Мъж докара съпругата си до опит за самоубийство след системни побои

-17:59-Razloginfo.com

Районната прокуратура във Видин внесе в съда обвинителен акт срещу 52-годишен мъж, обвинен за причиняване на телесна повреда в условията на домашно насилие и довеждане до опит за самоубийство чрез жестоко отнасяне. Това съобщиха от обвинението.От месец май 2022 г. жертвата заживяла на семейни начала с обвиняемия. Няколко месеца по-късно двамата сключили граждански брак, като само след 10 дни той нанесъл първия побой над съпругата си.

Пострадалата не сигнализирала полицията и на никого не споделила за случилото си. По същия начин постъпила и след поредния случай на насилие срещу нея в края на м. октомври 2022 г.

На 11 ноември 2022 г. между двамата отново възникнал скандал, продължил дълги часове. Обвиняемият бил под влияние на алкохол, обиждал жената, нанесъл ѝ побой.

Дори когато той заспал пострадалата продължила да се опасява от физическо насилие спрямо нея, не виждала изход от ситуацията и не знаела как да се справи. Съпругът ѝ принудително ограничавал личния ѝ живот, свобода и права – не допускал свободно и самостоятелно излизане от жилището и осъществявал постоянен контрол по телефон.

Изплашена и травмирана от случилото се, жената погълнала медикаменти с цел отравяне, вследствие на което ѝ прилошало. Била открита паднала от обвиняемия, който се обадил на телефон за спешни случаи 112. Пристигналият на място медицински екип транспортирал пострадалата в болница за лечение.

Впоследствие жената подала жалби срещу обвиняемия в полицията и в съда, завела бракоразводно дело. Спрямо него била издадена ограничителна заповед.

Предстои делото срещу обвиняемия да продължи в съда.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!