Горещи новини

Мъжът, който заплашваше да взриви банков клон в Черна гора, се предаде

-18:38-Razloginfo.com

Заплашващият да взриви банка в Черна гора се предаде на полицията. Това стана след разговор със заместник министър-председателя на Черна гора Дритан Абазович, съобщава националната телевизия RTCG.По-рано днес мъжът се барикадира в банковия клон, заплаши, че ще детонира самоделно взривно устройство. Гневът му е бил породен заради неизплатени дългове на NLB към служителите на фирма „Приморка“, сред които са и неговите родители.

Един Бегзич публикува видеоклип в YouTube, в който отправи искания и заплаши, че има „сълзотворен газ и димна маска, бронежилетка, зареден пистолет, коктейли „Молотов“ и две самоделни взривни устройства. Има торби с пирони на импровизираните устройства в случай на взрив“, казва той във видеото и демонстрира как работи устройството. Полицията евакуира сградата, в която се намира банката, и блокира улицата.

След като вицепремиерът Дритан Абазович се намеси в ситуацията и обеща да приеме служителите на „Приморка“ и да обсъди проблемите им, Бегзич се предаде на полицията, съобщава телевизията.

Оказва се, че бомбата, с която е заплашвал мъжът, е била фалшива, а бутилките, за които се твърди, че съдържат коктейли „Молотов“, са били пълни с вода.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!