Горещи новини

Музика, настроение и бензин в кръвта в центъра на Банско

-15:47-Razloginfo.com
Централният площад в Банско ще промени обичайния си облик в последния априлски ден. Над 30 спортни и атрактивни автомобила, част от Премиум рали София – Свети Влас ще пристигнат в Банско в събота по обяд. Любителите на бързи коли ще могат да се насладят на уникалната гледка на 30 април 2023 г., малко след 12 часа.Музика, настроение и бензин в кръвта очакват всички фенове, които ще изберат да изкарат една различна неделя в подножието на Пирин планина. Ferrari Pista, Lamborghini, McLaren, Bentley Continental GT Speed, Porsche 911 GT3, Porsche 911 Turbo S са част от суперавтомобилите, които ще посрещнат жителите и гостите на Банско.
А малко преди това ще бъде даден старт на маратона РотаРън в подкрепа на Българския регистър за стволови клетки, организиран от Ротаракт клубовете в България и подкрепен от Премиум рали София – Свети Влас.
Събитието се провежда с подкрепата на Община Банско и е част от маршрута на Премиум рали София – Свети Влас Discover Bulgaria I Mountain Ride.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!