Горещи новини

Мрежата избухна: Русия няма 70 дипломати, Петков явно гони чистачките и шофьорите

| 10:33

От Фейсбук на Георги Кадиев

Русия има 32 дипломати в София и още 8 в консулствата в Русе и Варна.Кирил Петков обаче гони 70 души, т.е. и чистачките и шофьорите. С аргумента „реципрочност на броя дипломати“, все едно американските и британските в София са равни на броя наши там.

Резултатът?

Непоправима конфронтация с Русия, удар в гърба за БСП и гласове за Възраждане.

Да му плащаха, нямаше да го измисли.

 

ФейсбукФейсбук

От Фейсбук на Александър Симов

Бурята ни свари с Хакимчето в една боянска кръчма. И сега бедстваме. Кюфтетата с лютеница вече се бавят един час. А дъждът прогони сервитьорките като Кирил Петков руските дипломати. Добре, че ни оставиха една бутилка с ракия. SOS!

От Фейсбук на Мариан Башур

Дали ще изгонят 70 или 700 дипломати от руското или американското посолство е все тая! Проблемът е когато се прави от злобен пубер в оставка за да се хареса на една истерична група и да им докаже, че е мъж. Колкото и да се пъне си остава един просто Киро достигнал до властта благодарение на „онзи отсреща“ и на тези, които сбъркаха и гласуваха за това недоразумение понеже си мислиха, че ПП е партия на Радев!!

От Фейсбук на Александър Сиди

На принципа на реципрочност по чл.11 от Виенската конвенция, България е изгонила 70 руски дипломати и съкращава хората в руското посолство до броя на нашите дипломатически представители там.

Това е чудесна новина! И очаквам на принципа на същата реципрочност, да изгоним и американските дипломати, които надвишават броя на нашите в САЩ!

Реципрочно ще да е някак

По отношение на обвинението в шпионаж, което е вероятно и възможно, няма как да се произнесем, защото било класифицирана информация. За американското ембаси, обаче не е класифицирана информация, че воглаве с Херо, цялата администрация на посолството дефакто управлява България последната година, ако не и повече …

Петя Владимирова

Боя се, че  с изгонването на 70 руски дипломати,   симпатичният ми премиер  е решил ефектно да се самоубие точно пред избори, а заедно със себе си да погуби и последната надежда за промяна в България, като не си дава сметка какво бива и какво не бива  да се прави пред избори /пред които процентът на Копейкин расте с часове – според социологическите анкети/. За голямо съжаление има разлика между логично-естествено и правилно-целесъобразно. Уви.

Калина Андролова

В България няма толкова руски дипломати, колкото Кирил Петков се опитва да изгони. Акредитираните дипломати към руското посолство и двете консулства са общо 40 души. Между дипломат и готвач има разлика. Престараването на Кирил Петков е смешно и нелепо, и много вредно за държавата ни. Да се опитваш да решиш собствената си некадърност с държавно-процедурни средства е присъщо на репресивен манталитет и оскъдно душевно пространство. Ситуацията с Кирил Петков става все по-тежка.

Петков всяка минута доказва, и доказва, че не бива никога повече да заема позиция в държавната администрация. Не става само с лазене по земята пред американския посланик, трябва да имаш малко ум, малко естетика, опит, обща култура, качества за политик, знания, за да управляваш държавата. Кирил Петков е истинска катастрофа. Явно счита, че руснаците са виновни за свалянето на правителството. И акцията с изгонването им е някаква форма на отмъщение.

Всъщност Кирил Петков сам се свали, никога не сме виждали по-некадърен и безобразен премиер. Всичките му коалиционни партньори знаят, че той е некадърен, но някои от тях си мълчат. Меркантилността на Корнелия, която е ликвидиратор на БСП, е ясна. Добре е Христо Иванов да се дистанцира от ПП, а не да се обединява с тях. Защото глупостта на ПП ще ги завлече на дъното…

Петър Волгин

Кирил обяви ли вече война на Русия или татко му все още не му е подсказал тази гениална идея…

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!