Горещи новини

Мото дружина Банско с награда за феърплей за участието си в гасенето на пожара на връх Църна могила

-14:53-Razloginfo.com
Българската федерация по мотоциклетизъм награди шампионите и призьорите за 2021 година.Сред наградените е Георги Весков от МСК Мото дружина Банско, който дебютира тази година в клас Junior. Той се представи убедително сред най-младите в кръговете на BG X Enduro Championship и заслужено зае второ място в крайното класиране за 2021 година.
Малко не стигна на Борис Чакъров за медал в годишната класация. В най-оспорвания клас Expert, в който се състезават най-много мотористи, Борис зае почетно четвърто място.
На церемония в пловдивския Дом на културата „Борис Христов“ бе връчена една безпрецедентна награда за феърплей.
Българската федерация по мотоциклетизъм връчи за първи път наградата не на индивидуален участник в шампионата, а на два клуба – Мото дружина Банско и Хард ендуро Плевен. Те са отличени за участието си в гасенето на пожара на връх Църна могила на територията на Национален парк „Пирин”. През лятото на 2021 година пожарът в трудно достъпна зона на голяма надморска височина беше бързо потушен, благодарение на мотористите от Банско и Плевен, които изнасяха с техниката си вода за гасене.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!