Горещи новини

Монтират мантинели на АМ “Тракия”. Карайте внимателно!

| 17:58

Продължава подмяната и монтирането на  ограничителни системи /мантинели/ в участъци от автомагистрала „Тракия“ на територията на областите Пловдив и Пазарджик. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.В момента се подменят увредени при пътнотранспортни произшествия ограничителни системи. До вторник – 13 септември, в  област Пазарджик ще се работи в участъка от 71-ви до 87-ми км в банкета на платното за Бургас и от 65-ти до 103-ти км в банкета на платното за София.

Монтират се ограничителни системи и  в средната разделителна ивица  в участъка от 107-ми до 124-ти км в област Пловдив.    Предвижда се дейностите да продължат до 13 септември. Днес и утре ще се поставят мантинели и в  банкета на платното за Бургас при 107-ми км на АМ „Тракия“ и при 120-ти км в посока столицата.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!