Горещи новини

Множество пътни инциденти белязаха уикенда в областта

-12:22-Razloginfo.com

На 30.04.2023 г.  около 18.20 в РУ Гоце Делчев е получен сигнал за пострадало лице при ПТП с трактор. Около час по-рано в местност край село Беслен, общ. Хаджидимово, неправоспособен водач на 68 години от същото село, обработвал с трактор нива. Поради недостатъчен опит, водачът губи контрол на управлението на трактора, който се преобръща. При инцидента е пострадал водачът, който е със счупени ребра, контузия на бял дроб и тежка гръдна травма. След медицински преглед е настанен за  лечение. Взета е кръвна проба за алкохол. В РУ Гоце Делчев е изготвена докладна записка за случая.На 30.04.2023 година около 14.10 часа в местност край с. Поленица, общ. Сандански, правоспособен водач на 23 години от Благоевград управлява специализиран автомобил ДАФ и при разтоварване самосвалът се преобръща. След инцидента водачът е прегледан в МБАЛ Сандански, където са установени леки травми и е освободен за домашно лечение. Пробата за алкохол е отрицателна. Съставен е акт на водача.

На 30.04.2023 година около 16.15 часа на бул. „Европа“ в гр. Сандански, при ясно време и сух асфалт, правоспособна водачка на 59 години от Р Гърция, управлявайки лек автомобил „Хюндай Акцент“, отнема предимство и се блъска странично в лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 60-годишна водачка от гр. Сандански. При удара е пострадал 69- годишен пътник, който седял на предната седалка във фолксвагена и е получил контузия в тазобедрената става. След преглед е освободен за домашно лечение. Двамата водачи са тествани за алкохол, като пробите са отрицателни. Съставен е акт на виновния водач.

На 01.05.2023 година около 15.30 часа в 01 РУ Благоевград е постъпил сигнал от управител на магазин в Благоевград за извършена кражба. Неизвестно лице е откраднало козметика на стойност около 162 лева от търговския обект на ул. „Т. Александров“ в града. Заведена е преписка за престъпление по чл. 194 , ал 1 от НК.

На 01.05.2023 г. около 20.00 часа в Благоевград, при ясно време и сух асфалт, на кръстовище между улиците „Илинден“ и „Даме Груев“, правоспособна водачка на 30 години от Благоевград, управлявайки лек автомобил „Пежо 206“ и извършвайки ляв завой, се блъска странично в лек автомобил „Нисан Кашкай“, управляван от правоспособен водач на 39 години от с. Широки дол. При удара е пострадала леко водачката на „Пежо“-то, която е с болки в главата, прегледана е в медицински център и е освободена за домашно лечение. Пробите на водачите за алкохол са отрицателни. В 01 РУ Благоевград е образувано досъдебно производство и е уведомена прокуратурата.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!