Горещи новини

Младшите посланици от СУ „Бр. Каназиреви“ вече със собствено лого

-22:25-Razloginfo.com

След проведения конкурс за избор на младши посланици на Европейския парламент учениците се обединиха около идеята да имат свое отличително лого, с помощта на което на бъдат разпознаваеми сред училищната общност.

На първите си две работни срещи те обсъдиха предложенията на Борислав Джолев и на Яница Маврева, които споделиха своите виждания за символиката на отличителния знак.

Младшите посланици се обединиха около идеята, че логото трябва да внушава идеите за взаимопомощта между страните членки, за обединението на многообразните традиции и човеколюбието, на които се гради смисълът на това обединение.

В избрания проект на Яница Маврева ръцете символизират човешката толерантност и търпимост, крилата – надеждата за спокойно и достойно бъдеще за всички европейци, а цветовете на българския трибагреник припомнят, че България има своето място в Европа и е здраво свързана с общочовешките европейски принципи.

Избраното лого ще бъде отпечатано заедно с имената всеки младши и старши посланик на Европарламента на отличителни баджове, за да бъдат разпознаваеми работещите по проекта сред всички в училище.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!