Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

Млади химици, от ПГ по транспорт, отбелязаха, в ЮЗУ „Неофит Рилски“, 150 години от публикуването на Менделеевата таблица

На 22 април 2019г., в Университетски център „Бачиново“, по покана на катедра „Химия“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“, екип ученици, с ръководители старши учител Мария Милина и учител Екатерина Маджарска, взе участие в Ден на химията – 150 години от публикуването на периодичната таблица на химичните елементи.

Учениците от ПГТ, Разлог участваха с ръчно изработен постер на тема „Калций“ (Калин Марков); мултимедийна презентация „Делото и живота на Менделеев“ (Кристина Кюлева) и литературна творба – есе на тема „Значението на атомите на химичните елементи за живота ни“ (Таня Сеганова).Младите хора присъстваха на интересни опити и демонстрации.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!