Горещи новини

Млади философи от СУ „Бр. Каназиреви“ в Разлог споделиха своите виждания за ценностната система и вярата в доброто

| 10:25

47 ученици от СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ споделиха своите виждания за ценностната система и вярата в доброто чрез своите философски есета!



Поздравления за младите философи и техните преподаватели. Под ръководството на Соня Крънчева, зам.- директор и Милена Кандева, старши учител ученици от 8 до 11. клас се включиха в Регионалното състезание по философия, организирано от философския факултет към ЮЗУ „Неофит Рилски“ и с подкрепата на РУО Благоевград.

На тържествената церемония в ЮЗУ наградите бяха връчени от доц. д-р Кръстева, Ив. Златанов, началник на РУО Благоевград и ст.експерт Ек. Текерска.

Всички участници бяха поздравени от директора Росица Тумбева.

Гордост за учители и родители за това достойно представяне – 1 първо място за Хелена Кърджиева, три втори места за Йордана Тричкова, Яна Стойчева и Ива Панова и три трети места за Надежда Ушева, Анелия Балтаджиева и Катерина Копанарова. Поощрителна награда Дивизия Дивизиев.

Дерзайте, скъпи ученици и продължавайте смело напред.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!