Горещи новини

Младите ски надежди на Банско с призови места на държавното първенство

| 10:58

Едно от най-оспорваните детски състезания в календара на федерацията по ски – Държавно първенство по ски алпийски дисциплини за момчета и момичета U14 и U16 – се проведе на 21 и 22 март в двете най-популярни дисциплини – слалом и гигантски слалом.Тази година курортът „Витоша“ беше техен домакин. Младите таланти в ските премериха сили на писта „Витошко лале”, където в гигантския слалом само пет стотни не достигнаха на Елена Главчева (Юлен) за шампионската титла при момичетата младша възраст. Още една състезателка на СК „Юлен“ – Станислава Слаева се окичи с медал за трето място при момичета старша възраст. П

Призьорите получиха купи и медали от Виктор Гичев, директор на състезанието, Михаил Седянков /СК Витоша ски/, Ян Калчев /Витоша ски АД/, Ели Димитрова /СК Мотен/, Петър Енчев, технически делегат на БФски, Георги Главчев /СК Юлен/ и Стефан Присадов /СК Пампорово/. Следващите стартове за младежи и девойки, младша и старша възраст ще се проведат на 24 и 25 март в Банско за купа Пиба. Те са от календара на ФИС и в тях се очаква да стартират над 170 млади таланти от различни държави. Организатори са БФСки и Юлен АД.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!