Горещи новини

Младеж спаси две деца, влезли в бурното море в Бургас

-18:29-Razloginfo.com

Две момчета на 8 и 14 г., влезли в бурното море на Централния плаж в Бургас, са спасени на косъм от удавяне днес следобед.По данни на полицията двете момчета, които са с обща майка, но различни бащи, излъгали баба си, че отиват на плаж с бащата на единия, но пристигнали сами. Майка им работела в чужбина.

Разпънали хавлиите край вълнолома на пристанището и решили да се изкъпят, като не преценили опасността от бурното море и отривистите пориви на вятъра.

Около 13,55 ч. случаен младеж чул виковете им за помощ и ги извадил от водата,а след това позвънил в полицията. На място се отзовали служители на бургаската жандармерия, общински инспектори и екип на “Спешна помощ”. Поради възрастта си и уплахата, получен вследствие на инцидента, децата са откарани и прегледани в болницата, след което освободен, уточни говорителят на ОД МВР Цветелина Рандева.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!