Горещи новини

Младеж открадна Audi и го върна с пълен резервоар след два дни

-11:52-Razloginfo.com

Младеж от Беларус се превръща в интернет сензация, след като бе заловен за извършено престъпление, което все пак завършва с добро дело. Младият мъж бе хванат от местната полиция, след като през изминалата седмица е откраднал Audi 100 от паркинг на гара в Беларус. Момчето видяло, че ключовете на колата са вътре и импровизирано отворило вратите, за да запали необезпокоявано.Междувременно, собственикът, който работел наблизо забелязал, че колата му липсва и подал сигнал в полицията, които започнали разследване. Едва 48 часа след това, колата била открита наблизо, където 23-годишният младеж я оставил, след като се повозил в рамките на предния ден.

Най-интересното в случая е, че след като младежът се повозил, той решил, че ще бъде добър самарянин и въпреки, че е откраднал колата, ще свърши добре дело. Именно за това решил да спре на близка бензиностанции и да напълни резервоара с гориво, връщайки откраднатата кола с пълен резервоар. За негово съжаление, обаче, това не помогнало и полицаите все пак са повдигнали обвинения за кражба.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!