Горещи новини

Младежи отвлякоха и нанесоха жесток побой върху мъж, искали да им прехвърли колата си

| 10:37

Трима младежи от Варна отвлякоха и пребиха мъж, за да вземат скъпоструващата му кола. Престъплението е станало във варненския квартал „Владислав Варненчик“, предаде БНТ.Случаят се разплита, след като потърпевшият събрал смелост и въпреки заплахите, подал сигнал в полицията.

„Същият е бил отвлечен от три лица, едното от които – въоръжено с пистолет. Мъжът е бил принуждаван да прехвърли автомобила си пред нотариус на следващия ден“, обясни старши комисар Атанас Михов, директор на МВР-Варна.

За да убедят мъжа да прехвърли скъпия си автомобил, тримата го отвлекли го отвели в местност край Варна.

В района на землището на село „Каменар“, нападателите са докарали младия мъж, нанесли са му побой, след което са го оставили в безпомощно състояние до град Аксаково, където живее.

„Започналите бързи оперативно-издирвателни мероприятия доведоха до установяване и задържане на нападателите. Те са варненци – единият е на 18 години, известен на МВР, другите двама – на 21 години“, обясни старши комисар Михов.

Тримата нападатели са задържани за 72 часа и им е повдигнато обвинение. За извършеното от тях престъпление законът предвижда от 7 до 15 години лишаване от свобода.

Източник: dartsnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!