Горещи новини

Млада жена шокира с признание: Преспах с шефа, за да запазя работата си

-18:59-Razloginfo.com

Млада служителка от Испания на име Камила Гонзалес, която отскоро е започнала работа в нова компания, използва ТикТок, за да разкаже на последователите си как се „оказала обвързана“ със своя началник, който е с 13 години по-възрастен от нея.По думите ѝ всичко започнало, когато постъпила на работа на новото място. Още тогава прекият ѝ началник се държал по-различно спрямо останалите служители и спрямо нея проявявал по-голям интерес, докато с течение на времето между двамата не се изградило известно доверие.

Когато той ѝ поискал Фейсбука, тя предположила, че няма да поддържат само професионални контакти и се почувствала неудобно, предвид разликата им във възрастта. Не на последно място не била сигурна дали изпитва чувства към него или не.

В крайна сметка се стигнало до очакваното и той я поканил на среща.

Не исках да приемам, защото от обществена гледна точка е погрешно – знам, че не се гледа с добро око на това да видиш млад човек с някой по-възрастен, коментира тя.

След доста размисли, младата жена се съгласява да се видят и срещата преминава добре. Тя допълва, че след ресторанта двамата отишли на хотел.

„Изпълних типичната мъжка фантазия за секретарката от офиса. След това ми каза, че мога да продължа да идвам на работа“, признава младата жена.

Видеата, в които тя разказва за случилото се, вече са свалени от профила ѝ в ТикТок.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!