Горещи новини

Млада дама без капка грим стигна до финалния кръг на конкурс за красота (СНИМКА)

| 10:31

Мелиса Рауф е 20-годишна студентка по политология. Освен това обаче тя е и претендент за титлата “Мис Англия”. Тя е единствената жена в цялата 94-годишна история на конкурса, която се явява без никакъв грим.Тази седмица тя беше на полуфинала в Лондон и премина успешно към финалния кръг.

“Беше стряскащо изживяване, но беше и много вълнуващо да спечеля по този начин”, обясни студентката.

“Много момичета на различна възраст се чувстват длъжни да носят грим. Чувстват натиск. Нашите недостатъци правят всеки индивид уникален”.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Mel❤️ (@melisaraouf)


Мелиса е била зарината с позитивни съобщения в социалните мрежи след появата ѝ без грим.

“Много момичета ми писаха, за да ми кажат колко по-сигурни се чувстват в себе си”, сподели младата жена.

“Психичното здраве е много важна тема напоследък, исках да мога да помогна на момичетата да се чувстват по-добре за себе си. Исках да премахна всички стандарти за красота. Всяка жена е красива по свой собствен начин. Бих се радвала да използвам своята платформа, благодарение на “Мис Англия”, за да насърча естествената красота.“

Организаторите на събитието „Мис Англия“ въведоха кръг „Лице без грим“ на състезанието през 2019 г. с цел да насърчат жените „да ни покажат кои са всъщност, без да е необходимо да се крият зад грим и филтри в социалните медии“, но това е първият път, когато състезателка избира да се откаже напълно от грим за цялото си участие.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!