Горещи новини

Митологичното допълнение към A Total War™ Saga: Troy™ на Creative Assembly Sofia е вече на пазара

-13:55-Razloginfo.com

SEGA® Europe Ltd. и Creative Assembly ™ Ltd. обявяват пускането на пазара на MYTHOS, допълнителното съдържание за A Total War Saga: TROY™, разработена от студиото на Creative Assembly в София. MYTHOS позволява на играчите да изживеят легендите на Древна Гърция и на Троянската война, потопявайки се в изцяло новия митологичен свят.

Гледайте трейлъра тук.Изживейте легендите на Mythos

Създайте своя собствена одисея! Впуснете в експедиции, в които ще откриете трите нови митични същества, ще водите битка с тях и ще имате възможност да ги присъедините към армията си, за да имате превъзходство над враговете си: Цербер – демоничната хрътка, която пази портите на Хадес, Грифон – свирепия господар на небето, и Хидра – деветоглавата змия, разпръскваща отрова и лудост.

Пролейте кръвта на враговете си в епични битки като ръководите легендарни герои и се бийте рамо до рамо със страховити митични воини. Присъединете към армията си някои от множеството нови митични единици, включително легендарните Аримаспи и Сенки от отвъдното, както и емблематичните единици – Кентаври, Гиганти и Минотавър.

Покорете великия град Троя и надвийте враговете си с изключителни божествени умения като Светкавицата на Зевс (Zeus’ Thunderbolt), Вълната на Посейдон (Poseidon’s Tidal Wave) и много други. Потопете се в митологичната кампанийна карта, включваща още повече възможности за разнообразни стратегически решения, както и в уникалните митични карти на бойните полета.

Безплатно съдържание за всички притежатели на TROY

Изцяло нов режим на играта е вече достъпен за всички притежатели на TROY. ИСТОРИЧЕСКИЯТ режим предлага обновен геймплей, позволяващ на играчите да преживеят легендарния конфликт в по-исторически-достоверна форма. Новият режим на игра среща в битка генерали, съпътствани от телохранители (bodyguard units), вместо армии, водени от отделни единици. Наред с това, нововъведената механика „Администрация“ е налична във всички режими на играта, за да помогне на играчите да управляват ефективно империите си в Егейските региони.

Това означава, че A Total War Saga: TROY вече има три уникални режима на игра с различна степен на реализъм за всеки вкус: Mythological, Historical и Truth Behind the Myth.

TROY вече е налична в Steam

Играчите, които предпочитат да водят войни в Steam, вече могат да вземат оръжие и да се присъединят към битката. Никога не е имало по-добро време за водене на война в Древна Гърция, тъй като само сега и за ограничено време са на разположение три различни пакета:

  • STANDARD EDITION (TROY основна игра) – 25% отстъпка
  • MYTHIC EDITION (TROY основна игра + разширение MYTHOS) – 30% отстъпка
  • HEROIC EDITION (TROY основна игра + разширение MYTHOS + DLC на Amazon + Ajax & Diomedes DLC) – 40% отстъпка

Повече информация за MYTHOS можете да намерите в секцията Често Задавани Въпроси.

Саундтракът към TROY също може да бъде предварително поръчан сега на троен винил и двоен компактдиск.

Обща информация:

Страница на Steam Store: Total War Saga: TROY – MYTHOS

Страница от магазина на Xsolla: Total War Saga: TROY – MYTHOS

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!