Горещи новини

Министерството на отбраната на Украйна към руските войници: „Добре дошли в Ада!“

| 15:04

Министерството на отбраната на Украйна публикува обръщение към руските войници. В него те ги призовават да оставят оръжията и или да ги обезвредят. „Тук ви чака само смърт“, пишат още украинците и допълват, че страната им иска да живее в модерен свят и никой не иска война.Ето и цялото съобщение от военното министерство на Украйна:

На официалния ни сайт сме публикували снимки, които максимално точно показват стойността на вашия „руски свят“ и как го срещаме тук.

Вие сте зомбита. Промити са ви мозъците. В Украйна всичко е било, е и ще бъде наред. Защото имаме силни и независими хора, които буквално хапят свободата си.

Тук ви чака само смърт! По официални данни войниците ви вече са над 5840 „човека“.

Страната ни иска да живее в модерен свят! Народът ни изрази желание да влезе в Европейския съюз, да стане пълноправен член на съюза НАТО. Каква е заплахата за сигурността, за която говори вашият губернатор?

В 21 век никой не иска война или смърт. Никой освен Русия. И то само заради някакви вярвания на един „човек“. Искаш ли да живееш на дъното? Всичко е наред, живей го. Ама не влачете държавата ни зад себе си!

Ръководството ви оценява живота ви на 11 000 рубли! За какво друго има да се говори? Точно толкова е готово да плати на семейството ви в случай, че сте мъртви. Това е най-доброто. И смъртта ти трябва да бъде доказана. И тялото ти трябва да бъде намерено за това. И никой не приема тялото на колегите ти за даденост. Никой не се нуждае от теб. Затова можете да останете да торите нашата вече плодородна къпина.

Изгорете вътре в оборудването си, без да направите нито един изстрел, от ръцете на нашите оператори като Corsar, NLAW, SMAW-D или Javelin. Като си бил малко на военно обучение, разбираш, че тези неща се правят с техника. Проверено!

А нашето ръководство е много либерално и щедро: то ви гарантира безопасност в случай на плен и дори е готово да ви плати за това и да изкупи цялата ви екипировка. И така, какво бихте избрали? Знаем, че разглеждате нашите уеб страници. Затова имате още време да помислите кое е по-добре: да умрете като прасе неясно за какво или да останете живи. И побързай, ти, окупаторе, имаш много малко време. Защото дори докато четете този призив, нашите служители работят в цяла Украйна и извън нея в търсене на хора като вас.

Добре дошли в Ада!

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!