Горещи новини

Места в България, които не знаете, че сбъдват желания

| 10:03

Пещера Леденика се намира близо до град Враца, а в нея се намира езеро сбъдващо желания. Има легенда, според която, ако човек потопи ръцете си в студената вода и си пожелае нещо, то е сигурно, че желанието му ще се сбъдне.Има една малка пещера, която се намира до Рилския манастир, а именно пещера Свети Иван Рилски, тя не е много популярно място, но хората вярват, че ако се премине през дупката намираща се на входа, сте с чиста съвест и да напишете желанието си на лист, и да го оставите някъде между камъните.

Може би сте ходили във Варна много пъти, но не сте знаели за мостчето на желанията в Морската градина. Малкото мостче е дълго няколко метра, но според местните наистина сбъдва желания. Процедурата е малко сложна и трябва да внимавате. Първо, разбира се, трябва да си намислите желание, след което да вземете някакво камъче, да се обърнете и да вървите назад до средата на моста, да хвърлите камъчето през рамото си и да продължите да вървите назад, и със затворени очи докато не стигнете края на моста.

На почти 50 км. от град Русе се намира пещера Орлова чука. Ако някой ден я посетите, просто отпийте от водата, течаща в пещерата и желанието ви ще се сбъдне.

Източник: dartsnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!