Горещи новини

Международният институт Monde Selection отличи с най-престижното и високо отличие продукти на ЗАГОРКА АД

-13:41-Razloginfo.com

Ариана Лагер, Ариана Тъмно и Загорка Специално получиха златни медали за качество в конкуренция с 3100 продукта на над 1000 компании от 90 страни

За поредна година Международният институт Monde Selection отличи продукти на ЗАГОРКА АД в 60-ото издание на световната класация World Quality Selection 2021 в Брюксел. Ариана Лагер, Ариана Тъмно и Загорка Специално отново впечатлиха журито и получиха златни медали и сертификати за най-високо качество в престижните международни награди, още познати като „Нобелови награди за храни и напитки”, в конкуренция с 3100 продукта на над 1000 компании от 90 страни. Тази награда гарантира, че качеството на продуктите е тествано и одобрено от експертно жури, съгласно строги критерии и процедури за оценка.„Изключително щастливи сме, че нашите марки Ариана и Загорка за пореден път доказаха и затвърдиха високото си качество и вкус. За нас това отличие е поредното признание, което получаваме в следствие на дългогодишните ни усилия и постоянен стремеж да отговаряме на нуждите, желанията и изискванията на нашите консуматори, като предалагаме продукти с доказано високо качество. Винаги сме се старали и продължаваме да се стремим да надграждаме богатото си портфолио от висококачествени местни и глобални марки“, сподели Елица Иванова, Мениджър Маркетинг за България в ЗАГОРКА, част от корпорация Heineken.

Monde Selection е международен институт по качество, основан през 1961 година в Брюксел. Ежегодно институтът събира панел от независими и международно признати експерти, които в рамките на няколко месеца оценяват качествата на продукти от цял свят и награждават най-добрите. Експертното жури, което провежда анализа и оценяването във всяка една от категориите, е съставено от инженери от пивоварната индустрия, професионални дегустатори, химици, специалисти и университетски преподаватели. Членовете на журито са външни за организацията и са избрани въз основа на техните професионални квалификации, компетентност, опит и почтеност.

Сред критериите, на база които се провежда независимата оценка в категория „Бири, води и безалкохолни напитки“, са съотношение между вкус и послевкус, аромат, визуални аспекти, опаковка, както и обща оценка за хармоничност. Показателите се изчисляват въз основа съвкупността от потребителски очаквания, нагласи и препоръките на Научния борд на Monde Selection. Според уникалната методология на института, продуктите се оценяват индивидуално, а не чрез сравнение едни с други.

Със своите висококачествени продукти ЗАГОРКА АД принадлежи към традиционните победители в своята категория. Компанията участва за първи път в Monde Selection с марката Загорка през 1981 година. Оттогава насам продуктите на пивоварната получават над 45 отличия. Всички грамоти и медали, спечелени през годините, могат да бъдат видени в музейната експозиция на пивоварната в Стара Загора – „Светът на Загорка“, където

почитателите на кехлибарената напитка могат да проследят не само развитието и отличията на компанията, но и интересни детайли от историята на бирата, както и някои от тънкостите, съпътстващи пивоварния процес.

Постиженията на пивоварната компания са поредното доказателство, че ЗАГОРКА АД е лидер в иновациите, последователна в развитието на марките от своето портфолио, ориентирана към качество и амбицирана да отговори на нуждите на различните типове потребители.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!