Горещи новини

Медведев: САЩ да се разследва за престъпления, войните им са причинили смъртта на 20 милиона души по света

| 18:16

Руският президент (2008-2012) Дмитрий Медведев заговори за ядрената мощ на Русия. А поводът – предложението Международния наказателен съд (МНС) предприеме действия срещу на Москва за предполагаеми престъпления в Украйна.„Идеята да се накаже страна, която има най-големия ядрен арсенал, е абсурдна сама по себе си“, написа Медведев в Telegram.

„И потенциално създава заплаха за съществуването на човечеството“, допълни той.  Медведев сега е заместник-ръководител на Съвета за сигурност.

Той обвини Съединените щати, че искат да изправят Москва пред международни трибунали, докато самите те никога не са били подлагани на наказание заради собствените си войни, които, според него, са причинили смъртта на 20 милиона души по света.

„Цялата американска история, като се започне от потискането на индианците, са кървави войни за унищожение“, каза 56-годишният Медведев, визирайки коренните жители на Америка.

Миналия месец Медведев нарече тези, които „мразят“ Русия, „дегенерати“ и обеща да работи, за да „ги накара да изчезнат“.

https://www.cross.bg/photo_new_gallery/2022/07/06/b87d75c5ac5a1c2172ebec3e059f6e77.jpg

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!