Горещи новини

Медведев: Санкциите срещу Русия няма да променят абсолютно нищо

| 8:29

Европейските санкции за Русия няма да променят абсолютно нищо, твърди бившият руски президент Дмитрий Медведев. В „Туитър“ той предупреждава, че Русия може да национализира собственост на европейци и американци.

Именно в рамките на европейските санкции обаче Франция задържа руски кораб в Ламанша. Той е превозвал автомобили в посока Санкт Петербург.

Според френските власти най-вероятно принадлежи на компания, която попада в пакета от европейски санкции. Информацията е потвърдена от руското посолство в Париж, което незабавно е поискало обяснения от френските власти.

Протестни демонстрации се проведоха днес в много европейски столици срещу инвазията на Русия в Украйна – в Париж, Берлин, Лондон, Мадрид.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

1 Comment

  1. Европа и САЩ от години обграждат Русия и сега когато на Путин му преля чашата, той бил лошия! Най-лошото е, че същите тези агресори окупирали цял свят продължават да дразнят Путин и въобще не разбират, че държавиците им са пред закриване… Путин е преценил много добре ситуацията, разполага с оръжия които другите нямат и ако не е приключил с Украйна бързо, то е само защото не иска жертви в братската страна тясно свързана с Русия и бъдете сигурни, че със САЩ и Европа ще приключи много бързо в рамките на няколко часа…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!