Горещи новини

Медведев: Американската мечта за разпад на Русия е път към гибелта

| 20:40

Ядреният арсенал на Русия е най-добрата гаранция за целостта на страната. Ето защо нейното разпадане ще доведе човечеството до Деня на Страшния съд.Това написа зам.-председателят на руския Съвет за сигурност и бивш президент Дмитрий Медведев в своя Телеграм-канал.

„Гледам как презокеанските анализатори с треперещи ръце пишат за неизбежната смърт на всички империи. Тези „мечтатели“ умишлено игнорират една проста актиома: насилственото разпадане на ядрена държава винаги е игра със Смъртта, в която точно е изчислено кога ще настъпят шах и мат. Денят на Страшния съд за човечеството“, написа Медведев в Телеграм.

Според него западните анализатори смятат, че Русия трябва да бъде отстранена от политическото поле, като се използва ситуацията в Украйна.

Най-добрата гаранция за запазването на Русия е ядреният арсенал, който остана в страната след разпадането на Съветския съюз, посочва Медведев.

Превод и редакция „Епицентър“
Източник: epicenter.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!