Горещи новини

МВнР предупреждава българските граждани да избягват пътувания в Русия

-17:00-Razloginfo.com

Министерството на външните работи предупреждава българските граждани да избягват пътувания в Русия, във връзка с информацията за военно напрежение в района на Ростов и риск от безредици в страната. Ако присъствието на територията на Руската федерация не е от изключителна важност, от ведомството съветват да бъдат преосмислени плановете за пътуване.При необходимост от съдействие, българските гражданите могат да се обръщат към посолството на Република България в Москва на следния телефонен номер: + 7 495 234 02 26, както и към Генералното консулство в Санкт Петербург на следните телефонни номера: +7 812 401 01 52 и дежурен телефон в извънработно време: +7-921-633-6116.

Сигнали могат да се подават и на следния имейл адрес: Embassy.Moscow@mfa.bg, както и на следния имейл адрес: Consulate.Petersburg@mfa.bg.

Сигнали и молби за съдействие при бедствени ситуации на български граждани се приемат денонощно и на телефонните линии на дирекция “Ситуационен център”: +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: crisis@mfa.bg.

Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!