Горещи новини

Мат Лебланк се сбогува с Матю Пери: Разпери крилата си и полети, братко, най-накрая си свободен

-10:09-Razloginfo.com

„Разпери крилата си и полети, братко, най-накрая си свободен“, написа в инстаграм профила си Мат Лебланк в лична изповед към починалия си колега от „Приятели“ Матю Пери.„Матю,

С натежало сърцe ти казвам сбогом

С тежко сърце се сбогувам. Времената, които изживяхме заедно, са едни от най-хубавите в живота ми.

За мен беше чест да споделя сцената с теб и да те наричам свой приятел. Винаги ще се усмихвам, когато се сетя за теб, и никога няма да те забравя. Никога.

Разпери крилата си и полети, братко, най-накрая си свободен. С огромна любов.

Предполагам, че ще задържиш 20-те долара, които ми дължиш“, пише Лебланк в профила си в Instagram.

Лебланк сподели и техни общи снимки от снимачната площадка на „Приятели“.

 

 

Припомняме, че Пери бе намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис миналия месец на 54-годишна възраст, което предизвика изблик на скръб от феновете по целия свят.

Лебланк, който изигра Джоуи Трибиани в хитовия телевизионен сериал, е първи сред колегите си – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър, който лично коментира смъртта на колегата си.

В съвместно изявление миналия месец членовете на актьорския състав на „Приятели“ описаха смъртта на Пери като „непостижима загуба“.

„Всички сме толкова опустошени от загубата на Матю“, се казва в изявлението. „Винаги ще ценим радостта, светлината, ослепителната интелигентност, която той внесе във всеки момент – не само в работата си, но и в живота. Той винаги е бил най-забавният човек в стаята. Нещо повече, той беше най-сладкият, с даряващо и безкористно сърце“, казаха те.

Погребението на Пери се състоя по-рано този месец с участието на неговите колеги от „Приятели“. Властите все още разследват причината за смъртта му.

На негово име е създадена нова фондация, която обещава да продължи ангажимента си да „помага на други, борещи се с болестта на пристрастяването“ след битките му с алкохола и наркотиците.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!