Горещи новини

Маскиран заплаши жена с ръчен трион, опита да ѝ вземе 7700 лв.

| 12:07

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 28-годишен мъж за опит за грабеж.На 14 юни около 18:30 часа от офис на платежна система на ул. „Нарцис“ в град София, обвиняемият В.В. е направил опит да отнеме сумата от 7700 лева от владението на Ц.К.

Обвиняемият е употребил за това заплашване – отправил се към жената с поставена маска на лицето, насочил ръчен трион към нея и ѝ казал: „Дай парите“.

Деянието е останало недовършено, нападателят е задържан от полицията, съобщиха от прокуратурата. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“.

В.В. е осъждан и по време на деянието е бил в изпитателен срок. Предвид криминалното му минало и възможността да извърши друго престъпление, прокурор е постановил задържането му за срок до 72 часа.

Днес ще бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!