Горещи новини

“Маршът към свободата“ се разраства! „Заедно сме по-силни!“ „Единственото ни желание е да работим“

-19:40-Razloginfo.com

Съюза на заведенията в България и Българска асоциация на заведенията обяви на Фейсбук страниците си в четвъртък, че възнамерява да организира мирен национален протест „Марш към свободата“. Той ще се състои пред Министерския съвет, съобразен с правителственото заседание на 27 януари.

Протестът им е с искане за „отваряне на ВСИЧКИ затворени бизнеси“, пишат самите те.

Скоро след официалното им изявление последва вълна от подкрепа от няколко организации и сдружения, които твърдо застават зад тяхната идея.Първи зад тях застана Националният борд по туризъм, който изправи Декларация за подкрепа:

„Националният Борд по Туризъм изразява пълна съпричастност към притесненията и затрудненията на нашите партньори от ресторантьорския бранш – Българската Асоциация на Заведенията и Сдружението на Заведенията в България“, категорични са те.

На следващия ден позицията си по темата представиха и Обединени земеделски производители: „Заедно сме по-силни“, гласеше тяхното кратко послание.

Непосредствено след това от Българската наргиле асоциация обявиха чрез официална декларация, че споделят обща мисия с техните колеги от бранша. Те, от своя страна, негодуват, че обекти от търговския сектор продължава да преливат, независимо, че не са от първостепенна необходимост .

„Единственото ни желание е да работим“, категорични са те.

Наред с тях  в последните часове позицията си изказа „ХоРеКа“ – Националната асоциация „Хотел, Ресторант и Кафетерия“.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!