Горещи новини

Мариана Попова: Дъщеря ми е смазана от българското образование

-11:02-Razloginfo.com

Снимка: Фейсбук
Мариана Попова обича да коментира наболели теми в социалната мрежа.Този път засегна българското образование. Дъщеря ѝ Мария Магдалена е в осми клас и изпълнителката има преки наблюдения върху системата.

Ето какво сподели тя:

„Имам въпроси към Министерство на образованието, ако изобщо още функционира. Първият ми въпрос е: кой позволи децата да имат по 8-9 часа в някои от учебните дни? Детето ми е смазано от умора. Защо млада учителка пристига за преподавател по математика и споделя с децата, че този материал тя го е учила в първи курс в университета? Защо учат до 30 юни при положение, че отдавна са приключили с материала и последната част от месеца е агония и за деца, и за учители? Защо 12-ти клас съществува? Ние, като учихме до 11-ти, не станахме ли хора?! Защо се чудите на слабите резултати на децата и гръмко ги съобщавате дори в новините? Вие не заразявате децата с любов към училището, а ги отвращавате!”

Мариана изглежда доста гневна в обръщението си. Някои от приятели ѝ във фейсбук я подкрепят, други са на различно мнение. Къдрокосата брюнетка открай време се стяга да емигрира и мечтае да напусне пределите на страната, но за нейно нещастие, все още е в България.

Източник: novinite.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!