Горещи новини

Майка намушка с нож 15-годишната си дъщеря

| 18:38

Търновка е в ареста за 24 часа, след като е пробола с нож в крака 15-годишната си дъщеря. Драмата се разиграла привечер в събота. По-рано същия ден в полицията във Велико Търново съдействие потърсила майката, тя сигнализирала, че момичето не се е прибрало. Малко по-късно, когато дежурен екип униформени отишъл в жилището да изясни сигнала, тийнейджърката се върнала у дома. Вечерта обаче напрежението между двете ескалирано, а и вероятно под въздействие на алкохол майката грабнала нож и го забила в бедрото на момичето.Около 19:05 ч. е подаден сигнал на телефон 112 и на адреса пристигнали екипи на Спешна помощ и полиция. Тийнейджърката е откарана в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“. В Спешно отделение установили, че дълбочината на пробождането е 10 сантиметра, а момичето е загубило около литър кръв. Наложила се хирургична намеса и кръвопреливане. Пострадалото дете е настанено в отделението по хирургия и се възстановява от нанесената травма.

Майката е задържана с полицейска мярка до 24 часа. По непотвърдена информация тя е злоупотребявала системно с алкохол и била с психични проблеми.

По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда, казаха от полицията.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!