Горещи новини

Мадона отново провокира: Публикува еротични снимки

-20:24-Razloginfo.com

По повод наскорошния си концерт в Барселона като част от турнето The Celebration Tour Мадона сподели серия от снимки от шоуто в социалните мрежи, а също така публикува няколко еротични свои кадри.За домашната фотосесия певицата се издокара с корсет, мрежест чорапогащник, сини сатенени ръкавици и необичайна прическа, напомняща на монашеска шапка. Визията беше допълнена от масивни колиета под формата на кръстове, също на религиозна тематика. На един от кадрите гърдите на известната с любовта си към провокациите певица са съвсем леко прикрити с прозрачен бял плат.

Последователите на звездата реагираха на публикацията по различни начини. Някои се възхитиха от факта, че дори толкова години след началото на кариерата си певицата не изневерява на себе си и продължава да шокира публиката.

Други я призоваха да спре и да започне да се държи „съобразно възрастта си” и да използва по-малко фотошоп.

Външният вид на Мадона напоследък се обсъжда разпалено онлайн. Не всички интернет потребители осъждат желанието на звездата да остане сексуално привлекателна на всяка възраст, но дори сред доброжелателите се шири мнение, че звездата е имала неуспешна пластична операция и е трябвало да се обърне към друг хирург. Така „неестествените” задни части на поп иконата наскоро привлякоха вниманието в интернет, заради които рапърът 50 Cent (истинско име е Къртис Джеймс Джаксън III. – бел. ред.) дори сравни певицата с бръмбар.

Преди това 50 Cent неведнъж публично осмиваше Мадона и я осъждаше, наред с други неща, че продължава да се „преструва на девствена” на нейната възраст.

Източник: paragraph21.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!