Горещи новини

Луна президент: Промяната започва от мен

-13:52-Razloginfo.com

Певицата Луна официално се кандидатира за президент като даде документи в ЦИК. Това стана с подписите на инициативен комитет. По думите ѝ е събрала няколко хиляди подписа, а начело на комитета е самата тя.„Истинският президент на България има само едно име – и то е Луна Йорданова“, каза пред журналисти русокосата певица.

„Промяната започва от мен – от Луна Йорданова – по известна като Луна -президент – вашият президент“, подчерта тя.

Изпълнителката заяви, че няма да дава обещания:

„Животът е шоу, не се взимайте насериозно. Не очаквайте политическо говорене или обещания от мен. Какво невежество е да обещаваш като не знаеш утре дали ще си жив? Животът е един миг и искам да си доставя това удоволствие – да отида и да гласувам за себе си“, категорична беше тя.

Луна сподели, че съвсем скоро ще стане ясно кой ще е кандидатът ѝ за вицепрезидент. „Правя го с любов, с удоволствие и смятам, че успехът предстои тепърва“.

На въпрос какво ще обещае на избирателите тя обясни, че 30 години се е раздавала.

„Мога да пея, да рецитирам, да раздавам обич и усмивки, за да излезем от тази сивота. От тази скучност и този маниер на общуване между политическа класа и обикновените граждани. Аз съм едно обикновено момиче от малко градче, но ето ме тук“, каза още кандидатът за президент.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!