Горещи новини

Лош късмет за тръгналите към морето. 9 катастрофи на „Тракия“. Адски тапи

| 13:47

Домино от катастрофи блокира магистрала „Тракия“. Девет катастрофи са станали на аутобана само на няколко часа тази сутринта.Две са невралгичните точки – край Пловдив и Бургас. Километрично задръстване има и в посока София, и в посока Бургас. Колоната от автомобили край Пловдив е над 5 км, съобщи Нова тв.

Причина са не само тръгналите към морето летовници, а и прибиращите се в Турция гастербайтери.

На 130-ия км са се блъснали два автомобила. При удара единият се е обърнал по таван. Той е със софийска регистрация и в него са пътували трима души. Всички те са ранени, един е с опасност за живота. Откарани са с линейки до УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив.

На 144-ия км са станали други две катастрофи, при които, за щастие, няма пострадали. А в района на Бургас, на 315-ия км, са се ударили лек автомобил и микробус и други две коли. Кола се е преобърнала и на 316-ия км преди Бургас.

Според пътни полицаи в задръстването автомобилите не спазват достанция, а движението е много интензивно и трябва да се внимава.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!