Горещи новини

Лидер в категорията „Радлер“ за поредна година е „Ариана Радлер“

-14:46-Razloginfo.com

Брандът заема водеща позиция* в обем в категорията за 2021 година и е най-предпочитаният от потребителите радлер на пазараЛидер в категорията „Радлер“ на пазара за поредна година е „Ариана Радлер“. Данните* са от AC Nielsen за периода 2021 г. и показват, че на годишна база марката е с водещ дял в обем в категорията, утвърждавайки се отново като най-популярният и предпочитан радлер бранд на пазара. От ЗАГОРКА АД споделят добрите новини преди началото на сезона на плодовете и разказват, че рецептата за успех през годините се крие в комбинацията от високо качество, иновативност, нови вкусове, формати и опаковки и много атрактивната цена, подкрепени със свежа комуникация.

Ариана Радлер е първата марка, която предлага безалкохолен вариант в категорията радлер през 2017 г., като с тази иновация, отговаря на засилващата се тенденция за здравословен и балансиран начин на живот. Марката винаги е била двигател за развитието на категорията. Като част от богатия асортимент на ЗАГОРКА АД, през изминалата 2021 г., в портфолиото на Ариана Радлер се предлагат 4 вкуса: класически радлер лимон, сладко-свежа малина, разхлаждаща комбинация от ягода и мента, както и цитрусов микс от портокал и грейпфрут. Всеки от вкусовете има свои почитатели, но най-предпочитаните, и доказали се вече с верни фенове варианти, са тези с вкус на лимон и малина. Отчитайки нуждата на потребителите, Ариана Радлер 0.0 се предлага на достъпна цена, в опаковки от 330 мл. кен, което ги прави максимално удобни за консумация в движение – независимо от ситуацията в забързаното ежедневие.

През 2019 г. Ариана Радлер 0.0, като част от безалкохолното портфолио на компанията – Zero Zone, разгръща присъствието си на пазара и окончателно печели своя вярна база фенове. Това е и причината, поради която свежата алтернатива се предлага целогодишно на пазара, а не само в сезон, в който потребителите търсят разхлада.

Марката Ариана Радлер се предлага на българския пазар още през 2012 г. с иновацията Ариана Радлер 1.8%, като алтернатива на традиционното пиво с освежаващ летен бирен микс от Ариана светло и лимонов сок. Уникалната комбинация по изпитана класическа рецепта с натурални съставки на Ариана Радлер се насочва към консуматорите, които са отворени към нови вкусове и залагат на глътка слънчева свежест и лекота.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!