Горещи новини

Късметлия спечели джакпот от 426 милиона щатски долара с билет от американската лотария „Мега милиони“

| 17:47

Печелившият талон е продаден в южната част на Калифорния, като щастливецът е купил билета от бензиностанция в Лос Анджелис. Той все още не се е появил, за да си вземе наградата.Служители на лотарията казват, че късметлията има една година, за да си получи спечелената сума, като възможностите са две – да прибере джакпота с еднократно плащане, но тогава ще вземе около 293 милиона щатски долара (преди федералните данъци), или цялата обявена сума, но изплащана на вноски за срок от 29 години.

„Винаги е вълнуващо, когато имаме печеливш билет с толкова голям джакпот в Калифорния“, заяви Алва Джонсън от ръководството на лотарията.

„Това, което го прави особено значим, е, че щатските училища в Калифорния също са голям победител! Събирането на пари за образование е причината, поради която лотарията съществува на първо място и ние много се гордеем с това.“

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!